Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Dona amb més d'una vintena d'activitats

L'acte central serà una manifestació a les 17.30 hores de la tarda que començarà a plaça d'Octavià

Aquest dimecres, 8 de març, és el Dia Internacional de la Dona i Sant Cugat se suma a aquest dia amb un munt d'actes.

La ciutat ha programat diferents activitats com per exemple una xerrada de "Dones, temps i treballs" a partir de les 16 hores a la Casa de Cultura i més tard, a les 19 hores, la presentació del llibre El guant de plàstic rosa, entre altres propostes.

D'altra banda, diferents col·lectius anticapitalistes de Sant Cugat han organitzat un seguit d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones Treballadores a Sant Cugat. A banda de les xerrades, de les taules rodones i música que donaran forma a la commemoració, amb propostes que s'entendran del 8 al 12 de març, l'acte central d'aquesta cita tindrà lloc aquest dimecres, 8 de març a la tarda, amb una marxa unitària. 

La manifestació començarà a les 17.30 hores a la plaça d'Octavià i recorrerà els principals carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça de Lluís Millet. On després els participants que ho vulguin podran dirigir-se conjuntament a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona a partir de les 19.00 h del vespre. Per la seva banda, els veïns de la Floresta que vulguin sumar-se a la manifestació, estan convocats a les 18.30 h a l'estació del districte. 

Durant tota la setmana diverses entitats del municipi celebraran actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Podeu mirar l'agenda d'activitats aquí

Més informació
 
Comentaris

Destaquem