La Floresta se suma al Dia Internacional de la Dona

La commemoració se celebrarà amb més d'una vintena d'actes durant els dies 5, 6, 7 i 8 de març

La Floresta se suma al Dia Internacional de la Dona que serà el dimecres, 8 de març. És per aquest motiu que el districte ha organitzat diferents activitats per commemorar aquest dia.

La jornada començarà el diumenge, 5 de març, amb una dansa afrocaribenya a càrrec de K-de dones a la plaça de l'estació de La Floresta, a les 12 hores. Més tard, a partir de les 12.15 hores, hi haurà diverses activitats començant per les titelles infantils amb el Teatre Trevol amb "La flor que volia ser alzina".

Seguidament està prevista una sessió de música brasilera a càrrec del grup Luar Bossa Nova i malabars amb el grup Juggling Pitikis. Abans de dinar hi haurà un taller de compreses cosides per YOKASTAYPURA Creaciones. D'altra banda, i durant tot el dia, es podrà gaudir d'un taller d'autodefensa feminista al Casal de Joves.

A les 14 hores tindrà lloc un dinar solidari acompanyat de música amb la presentació d'un tros d'Ammore mmio de Palma Morena Greco i poesia i dansa contemporània a càrrec de Samsara i Roby & Karla.

Un cop finalitzi el dinar solidari i les actuacions, a les 16 hores, hi haurà l'actuació de Maria del Alar, una cantautora quàntica. Seguidament, tindrà lloc la Katty improvisació i el debat de "pensem el feminisme".  

Per acabar el dia hi haurà sessions de música a partir de les 19 hores amb Blues & Rock'n rolldj xuli i dj aroa, entre d'altres.

Cinema i manifestacions

El dilluns, 6 de març, a l'Espai Jove de La Floresta, hi haurà sessió de cinema i debat amb Las muertes chiquitas a càrrec de Mireia Sallarés. L'activitat començarà a les 20 hores.

El dia 7, la plaça de la Creu Alta de Sabadell, rebrà, juntament amb el col·lectiu d'Hora Bruixa i tot el Vallès feminista, una manifestació a partir de les 20 hores.

Per al Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, a partir de les 18.30, hi haurà una convocatòria a l'estació de La Floresta per baixar a la plaça Universitat de Barcelona on està prevista una manifestació, que començarà a les 19 hores, per commemorar aquest dia. 
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem