contingut promocionat
Acis personal L

 

Els casals on els teus fills entrenaran les seves habilitats cognitives

Els casals que els permetran obtenir millors resultats, augmentaran la seva motivació i reforçaran les habilitats cognitives i la creativitat

L'estiu és un dels millors moments perquè joves i infants aprofitin les vacances per entrenar les seves habilitats cognitives. Un entrenament que els ajudarà a millorar els objectius durant el curs següent i que els permetrà obtenir resultats òptims, el què augmentarà la seva motivació vers l'aprenentatge. I és que reforçar les capacitats aquest any té més sentit que mai, ja que l'escolaritat s'ha vist alterada pels efectes de la pandèmia.

Amb aquesta idea van néixer els casals d'estiu d'ACIS Personal. Una proposta diferent d'altres casals i amb l'objectiu que joves i infants entrenin l'atenció, augmentin la seva memòria, millorin les capacitats cognitives, el seu nivell acadèmic i desenvolupin la creativitat des d'una perspectiva lúdica i activa a través dels jocs en grup com scape rooms, l'art, la música, la participació, els experiments, la lectura i altres.

A més, els casals d'estiu d'ACIS Personal també donen una empenta a les bases de l'aprenentatge fomentant la lectoescriptura, el càlcul, la concentració i el raonament, entre altres.

 

Més sobre els casals d'ACIS: 

  • Orientats a nens i nenes de 6 a 14 anys i dividits en grups amb totes les mesures de seguretat.

  • Enfocats a la millora de la motivació, l'aprenentatge, habilitats cognitives i creativitat.

  • Ambient de respecte a la individualitat i originalitat.

  • Música, art, habilitats socials, jocs grupals, scape rooms, matemàtiques, llengua...

  • Grups reduits i plaçes limitades.

  • Tots els matins de juliol de dilluns a divendres a ACIS Personal, Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem