Els col·lectius anticapitalistes commemoren el Dia de les Dones Treballadores

Les activitats s'estendran del 8 al 12 de març al Parc de Can Vernet de Sant Cugat

Diferents col·lectius anticapitalistes de Sant Cugat han organitzat un seguit d'activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones Treballadores a Sant Cugat. Manifestació, xerrades, taules rodones i música centren la commemoració, amb propostes que s'entendran del 8 al 12 de març, i que se situaran, majoritàriament, al Parc de Can Vernet.

La primera activitat, coincidint amb el 8 de març, serà una manifestació prèvia a la manifestació de Barcelona. Una marxa que recorrerà el centre de Sant Cugat fins a l'estació, per anar conjuntament a la manifestació conjunta de Barcelona.

Ja el cap de setmana, les activitats organitzades pel col·lectiu feminista i revolucionari de Sant Cugat Hora Bruixa, el Casal Okupat de Joves "La Xesca", l'Organització Juvenil de l'Esquerra Independentista ARRAN Sant Cugat, l'Assemblea de Joves de La Floresta (AJLF) i la CUP Sant Cugat, es traslladaran al Parc de Can Vernet.

Dissabte, dia 11, a les 18 hores, la Diputada de la CUP-CC, Anna Gabriel, farà una xerrada sobre "la doble explotació". Més tard, a les 22 hores, hi haurà concert amb el trio femení les Pasquines.

Ja diumenge, a les 12 hores, es farà una taula rodona només per a dones per parlar sobre "com fer front a les agressions a la feina i a casa". A les 14.30 hores hi haurà un dinar popular, i a la tarda es parlarà sobre experiències d'organització feminista a Sant Cugat, a partir de les 17 hores. L'acte acabarà amb una cantada de garrotins feministes, a partir de les 20 hores.

A més, durant el cap de setmana es podrà visitar l'exposició "Dones: una història de lluita". D'altra banda, els col·lectius engresquen a participar de la manifestació que se celebrarà el 7 de març a la plaça de la Creu Alta de Sabadell a les 20 hores sota el lema "doblement explotades, doblement rebels".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem