Els infants de La Mirada tindran finalment servei de menjador fins a l'inici de curs

Les classes a l'Escola La Mirada no podran començar fins al 17 de setembre per un retard en les obres

Els infants de l'Escola La Mirada de Sant Cugat del Vallès, que no podran començar el curs fins al 17 de setembre per retard en la instal·lació dels nous mòduls, tindran finalment servei de menjador durant els dies 12, 13 i 14 de setembre.

L'Ajuntament de Sant Cugat va oferir la Biblioteca de Volpelleres per fer un servei d'acollida durant l'horari docent mentre les classes no poguessin començar, entre el 12 i el 17 de setembre. Això significava que les famílies podien deixar els infants des de primera hora del matí i fins a les 12.30 hores, però els havien de recollir per dinar i tornar-los a la tarda. Tot i que des de l'Associació de Famílies d'Alumnes de La Mirada van agrair el gest, van recordar que encara quedava per resoldre l'horari de menjador i que això suposaria un "trasbals" important per a elles.

Més info: Els infants de La Mirada començaran més tard el curs per retard en les obres

Ara, segons ha confirmat l'AFA al TOT Sant Cugat, aquest fet ja ha quedat resolt. L'empresa Paidos, que gestiona el menjador escolar de diverses escoles de Sant Cugat, ha posat a disposició dels alumnes de P-4 i P-5 de La Mirada el menjador de l'institut Joquima Pla i Farreres i, d'aquesta manera, també disposaran de servei de menjador. Un autocar recollirà els nens de la Biblioteca de Volpelleres a les 12.30 h, els portarà a l'institut i després els tornarà a la biblioteca fins al voltant de les 16.30 hores.

Des de l'Associació de Famílies d'Alumnes han volgut agrair la implicació de Paidos i de la direcció i de l'associació de famílies del Joaquim Pla i Farreras per oferir una solució als més de 170 nens i nenes que no podran començar el curs escolar el 12 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem