Sant Cugat en Comú denuncia "mala planificació" en La Mirada

El curs a l'Escola La Mirada començarà amb una setmana de retard

Sant Cugat en Comú ha denunciat els "alarmants errors en la planificació" que impediran que l'Escola La Mirada pugui començar el curs el 12 de setembre i els més de 170 infants no comencin les classes fins al dia 17 pel retard en les obres d'instal·lació dels nous mòduls. En aquest sentit, els comuns també assenyalen el retard en la construcció de l'edifici definitiu de La Mirada i la falta de places escolars al centre.

"Les obres d'instal·lació dels mòduls d’ampliació de l’escola no acabaran fins una setmana després de l’inici del curs escolar", recorda Sant Cugat en Comú, que afegeix que un cop comenci el curs, "encara mancarà finalitzar i equipar els interiors, afectant al funcionament de l’escola durant diverses setmanes més".

Més info: Els infants de La Mirada començaran més tard el curs per retard en les obres

A més, els comuns critiquen que els mòduls "ocupen part del pati obligant a la quitxalla a fer torns per gaudir del temps d’esbarjo i dificultant que petits i grans, amics i germans puguin jugar junts".  "Fa temps que s’hauria d’haver planificat la construcció d’una tretzena escola per evitar qüestions com els 50 nens i nenes que s’han quedat sense plaça a l’escola Collserola o la macro-escola que serà La Mirada amb tres línies per curs", afegeixen.

Una de les causes, segons Sant Cugat en Comú, és "la manca d’inversió a l’escola pública i la política d’aquest govern que afavoreix la concertació i l’escola privada".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem