Els Jardins de Sant Francesc estrenen un circuit de salut

La nova instal·lació va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius

Els Jardins de Sant Francesc han estrenat, aquest divendres 14 de juliol, un nou circuit de salut. 

La nova instal·lació és fruit dels pressupostos participatius del 2016 i la van proposar la Xarxa Monestir Sant Francesc i la Residència Pública Sant Cugat i té un cost de 23.000 euros. 

El nou espai compta amb 9 aparells pensats per poder fer exercici moderat i moviments articulars. Algun dels aparells, a més, està adaptat per a persones amb discapacitat per tal que sigui un circuit inclusiu i que pugui utilitzar tothom.

Concretament, s’hi ha instal·lat una bicicleta estàtica que permet exercitar tant les cames com els braços, dues bicicletes el·líptiques per fer treball cardiovascular, un caminador aeri, màquines per fer moviments articulars, un aparell per reforçar la musculatura d’espatlles, braços, pit i abdominals i un altre per poder fer estiraments.

Per fomentar el seu ús i el caràcter saludable 0del nou espai, a partir del mes de setembre hi haurà personal tècnic durant algunes franges horàries per ensenyar el correcte funcionament dels aparells i donar pautes per millorar la condició física.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem