Empar Moliner: "Tot el poc que tinc sempre serà gastat en plaers fungibles"

L'entrevista en profunditat del número 2 de la revista Món Sant Cugat és a la periodista i escriptora Empar Moliner

I per què va triar Valldoreix per viure? 

A mi m’agrada córrer i tinc la sort que al costat de l’escola pública de la meva filla, just a 10 metres, comença una muntanya que no s’acaba mai, i pots córrer 10 km, 15 km... pujar al Puigmadrona, baixar-ne... i això em sembla un privilegi brutal. 

A part de córrer, té temps de fer vida social a Sant Cugat? 

Jo crec que la vida social es fa gairebé sempre al voltant de l’escola, i en el meu cas, de l’escola de Valldoreix. Vaig a comprar vi al Marc de les begudes, pa al Bonaparte, a prendre copes al Dr. Lagarto, vaig a menjar al Rancho El Paso de la Floresta o al restaurant Sugoi de la Gemma Mengual, que té una carta de vins extraordinària. A l’estiu també és divertit anar a comprar el gelat a Sant Cugat. I la meva filla fins ara ha ballat el Paga-li Joan per Festa Major, el que passa és que la seva parella ja no el vol ballar. 

Podeu llegir l'entrevista sencera al Món Sant Cugat.

Com aconseguir Món Sant Cugat

Món Sant Cugat, a la portada del TOT

Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat que es publica dos cops l’any, un al gener i l’altre al juny, va dirigit a la gent com tu, que vol anar més enllà. Que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. L'edició ha estat un èxit d’acollida, la qual cosa us agraïm. Món Sant Cugat us ofereix continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc amb un format atractiu i de qualitat.

Si encara no teniu l'anuari Món Sant Cugat el podeu adquirir a través del web www.monsantcugat.cat, a diverses llibreries i a quioscos de la ciutat. Si voleu rebre les dues edicions a casa, o bé podeu entrar al web, trucar al 93 590 86 00 o bé enviar un correu electrònic a administracio@totmedia.cat. També podeu obtenir les altres edicions de la revista, la primera dedicada als orígens de la ciutat.

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració dels ciutadans al seu entorn més proper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem