Es reprèn el servei de Ferrocarrils de la Generalitat

Ha estat dues hores tallat a la línia del Vallès

El servei de trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha quedat restablert al voltant de les 9.15 hores d'aquest 8 de març, després de gairebé dues hores aturat per una protesta a les vies a Sant Cugat per la vaga feminista.

Una vintena de manifestants han saltat a les vies a l'estació de Sant Cugat poc després de les set del matí. Això ha obligat a interrompre el servei de tren, primer entre Sant Cugat i Sarrià i després a tota la línia del Vallès.

Poc després de les nou del matí, els Mossos han començat a treure la vintena de manifestants de les vies i han identificat nou persones. A continuació s'ha pogut restablir el servei de tren tot i que amb restriccions.La S1 (Terrassa) i la S2 (Sabadell) s’aturen a totes les estacions, la L6 està suprimida i la L7 va amb freqüència de 12 minuts.

Aquest 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona i hi ha convocada una vaga feminista arreu del país. A més, a Sant Cugat es fan diversos actes reivindicatius i una marxa unitària per la tarda de dijous.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem