Vaga feminista: protesta a les vies dels Ferrocarrils a Sant Cugat

Els Mossos han identificat nou manifestants

La vaga feminista convocada per aquest 8 de març arreu del país s'ha notat des de primera hora del matí a Sant Cugat. Un piquet format per unes vint manifestants ha saltat a les vies del tren al voltant de les set del matí a l'estació de Sant Cugat i ha obligat a tallar el servei de trens a la línia del Vallès durant dues hores. Els Mossos han desallotjat les vies al voltant de les nou del matí i el servei s'ha s'ha restablert.

Després de reunir-se a les set del matí a la plaça del Doctor Galtés, una vintena de persones convocades pel comitè de la Vaga Feminista de Sant Cugat ha saltat a les vies del tren a l'altura de Sant Cugat poc després de les set del matí. Les manifestants, amb una pancarta a favor de la vaga, han cridat consignes a favor de la igualtat entre homes i dones i denunciant el model de societat heteropatriarcal. El tall ha durat unes dues hores.

Segons ha informat el Comitè de Defensa de la República de Sant Cugat, que dona suport a la vaga, els Mossos d'Esquadra han començat a treure les manifestants de les vies del tren poc després de les nou del matí i han identificat alguna de les persones que protestaven. Segons el comitè de la Vaga Feminista, s'han identificat a nou manifestants. Després ja s'ha restablert el servei.

Aquest 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona i hi ha convocada una vaga feminista arreu del país. A més, a Sant Cugat es fan diversos actes reivindicatius i una marxa unitària per la tarda de dijous.

Imatges de la jornada

FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem