Gaudeix de la Ruta de Tapes amb aquests consells

Per gaudir més de l’experiència, és recomanable seguir uns senzills passos

L'esperada Ruta de Tapes, que permet degustar una tapa elaborada al moment i una cervesa a un preu de 2,50€, torna de nou a Sant Cugat. En aquesta ocasió, 25 restaurants ofereixen una tapa sofisticada, especialment creada per a la cita o que forma part de la seva carta. Per gaudir de l’experiència és recomanable seguir alguns senzills passos:

 

Els passos de la ruta

1. La ruta a les xarxes:

Quan facis la ruta penja les teves fotos i vídeos dels plats que has tastat i deixa la teva opinió. També pots plasmar la teva experiència a la ruta, seguint l’etiqueta #santcugatvadetapes a les xarxes socials. A banda, també pots seguir als instagramers del ‘Sant Cugat va de tapes’ i les xarxes del TOT Sant Cugat, que també publicaran el dia a dia de l’itinerari.

2. On són els restaurants que hi participen?

Al mapa que s’ha editat per l’edició 2019 podràs veure on se situen, un per un, cada restaurant, així com la tapa que podràs menjar i una breu descripció per saber els ingredients que porta cada opció. A més, al web de gastronosfera (www.gastronosfera.com) també podràs trobar tota la informació sobre la cita d’aquest any, el mapa amb tots els restaurants i la tapa que ofereixen amb la seva descripció, actualitzacions i recomanacions. Si no consulta aquesta notícia, on podràs consultar les 25 tapes.

3. Escull les tapes que t’agraden:

La millor opció és fer diversos itineraris durant els dies que dura la ruta i tastar totes aquelles propostes que t’atreuen, ja sigui compartint amb amics, amb la família o en solitud.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem