Hora bruixa celebra la II Jornada Feminista a Sant Cugat

L'entitat reivindica un cop més la lluita contra violència de gènere que pateixen moltes dones

El col·lectiu feminista i revolucionari de Sant Cugat, Hora Bruixa, celebrarà el pròxim 20 de maig la II Jornada feminista, a Can Vernet. Una inciativa que comptarà amb diverses activitats com taules rodones i xerrades, amb l'objectiu de conscienciar als santcugatencs sobre la violència masclista que moltes dones pateixen avui dia.

 

L'associació començarà la diada a les 12.00 hores amb una xerrada a càrrec de Maria Rodó, Llicenciada en Ciències Polítiques (UAB), màster en Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania (UB) i doctora en Geografia (UAB), qui parlarà sobre "La por de les dones a l'espai públic i les seves conseqüències", amb testimonis de col·lectius feministes. A més, s'organitzarà un vermut musical que anirà acompanyat d'un acte polític. Per dinar es podrà gaudir d'una paella vegetariana i s’acabarà la jornada amb una nova xerrada i concerts.

 

L'entitat feminista té com a principal objectiu lluitar contra el sistema patriarcal i millorar la situació de les dones. La jornada comptarà amb un programa ple d'activitats entre les 12.00 del migdia i les 22.00 de la nit.

El cartell de la jornada

Cartell

Més informació
 
Comentaris

Destaquem