Jornada de voluntariat per netejar boscos de la Floresta

"Durant anys els nostres boscos van ser un abocador d'andròmines, runa i altres deixalles"

La comissió de Medi Ambient del Consell de Barri de la Floresta ha organitzat una jornada de voluntariat amb l'objectiu de netejar de deixalles els boscos del barri. La cita, impulsada també per l'associació ecologista El Mussol, és aquest diumenge 12 de març a partir de les deu del matí. Els interessats es poden inscriure com a voluntaris a través d'un correu electrònic.

La intenció és netejar dues zones boscoses de la Floresta: l'entorn de l'estació i el bosc de la Serreta. És per això que hi ha una convocatòria a la plaça de Miquel Ros i una altra al Golf de Biscaia; totes dues a les deu del matí. Des d'aquests dos punts es netejaran els dos boscos seleccionats.

Els organitzadors lliuraran guants de protecció per tots els voluntaris i hi haurà un concurs i obsequis per tothom. A les dues del migdia hi ha un dinar popular al Centre Social i Sanitari amb tots els voluntaris.

Aquesta jornada va ser la proposta més votada en el procés participatiu dels diners de lliure disposició de la Floresta i es va calcuar que tindria un cost aproximat de 4.000 euros. Així es definia el projecte:

"Durant anys els nostres boscos van ser un abocador d'andròmines, runa i altres deixalles, que ara queden al descobert, es rovellen, fan lleig i són un perill per a les persones i els animals. Fem una campanya per tal què els veïns amb suport municipal identifiquin les deixalles, les recullin i portin a contenidors"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem