L'Abacus ja disposa de l’Espai Cultural Narcís Castanyer i Bachs

El santcugatenc, expresident de la cooperativa, dóna nom a la sala polivalent de la llibreria a Sant Cugat

El santcugatenc Narcís Castanyer i Bachs, mort el 19 de setembre de 2014, i qui va ser president d'Abacus Cooperativa entre el 2012 i el 2014, ha estat homenatjat a Sant Cugat aquest dimecres, 22 de juliol. Un acte en què es va descobrir una placa commemorativa amb què es rebatejava l’Espai Cultural Abacus Sant Cugat amb el nom d’Espai Cultural Narcís Castanyer i Bachs.

 

L’actual president de la Cooperativa, Miquel Cabré, i de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, van participar de l'acte en que es va remarcar, de la personalitat de Narcís Castanyer, la seva integritat, la fidelitat als valors i una predisposició extraordinària al diàleg, apostant sempre per solucions en les que s’hi pogués encabir totes les parts.

 

Home de petjada forta, va mostrar sempre un ferm compromís amb Sant Cugat i la vida política i associativa de la ciutat, i amb el conjunt de la societat catalana, amb la seva impecable tasca en l’àmbit públic, educatiu i de les fundacions.

 

Castanyer, va ser un gran defensor del model d’economia social, al que atribuïa la capacitat de construir una societat més justa, i per tant, més lliure. Castanyer va ser reconegut per la seva feina en tots els àmbits en els que va estar present; des dels seus càrrecs a l’Administració, al lideratge de la Fundació Jaume Bofill o la implicació amb el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), fins a la gerència de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) o a la Presidència d’Abacus, entre altres.

 

La sala Narcís Castanyer i Bachs acollirà presentacions de llibres, exposicions i altres activitats culturals organitzades per Abacus Cooperativa o altres iniciatives proposades per les entitats de la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem