L'ACA destina 260.000 euros a connectar Can Barata a la xarxa d'aigua potable

L'Agència Catalana de l'Aigua invertirà un total de 10 milions d'euros en diferents municipis per millorar el subministrament

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) subvenciona amb 261.610'07 euros la connexió de Can Barata de Sant Cugat a la xarxa d'aigua potable. Una subvenció que s'emmarca en l'adjudicació de 10 milions d'euros per part de l'ACA a ajuntaments per tal de garantir l'abastament d'aigua a localitats que tenen problemes de qualitat o quantitat de subministrament.

D'aquesta manera, l'ACA finançarà parcialment 104 projectes corresponents a 84 municipis, sobretot petits, i que afectaran unes 400.000 persones.

La demanada de Can Barata és una demanada històrica dels veïns del barri, que actualment rep el subministrament d'un dipòsit. El 13 de setembre, Cristina Paraira, tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, anunciava que el barri estaria connectat a la xarxa l'any 2017, així com que s'havia demanat aquesta subvenció a l'ACA per fer front al cost de l'actuació, que supera els 700.000 euros.

Dies més tard, durant la celebració del Ple municipal del mes de setembre, el consistori es comprometia per unanimitat a fer-ho possible.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem