La baixada de carros resisteix l'onada de calor i exhibeix "vehicles" de tota mena

Una de les activitats més esbojarrades de la Festa Major de Sant Cugat ha aplegat 7 carros

7 carros han participat de la tradicional baixada de carros de Festa Major a Sant Cugat del Vallès la tarda d'aquest divendres, 28 de juny. Una activitat que ha resistit a l'onada de calor i que ha tornat a protagonitzar moments molt divertits a l'avinguda de Francesc Macià.

L'activitat, organitzada pel Front Freak de la DesPlaça jove, tenia enguany com a temàtica els Pokémons, i entre els participants s'hi ha pogut veure un Tramvia Blau o una gran canoa, entre altres. Després de tres baixades esquivant obstacles, el jurat a donat a conèixer els guanyadors d'aquesta edició.

 
Un dels vehicles de la baixada de carros de Festa Major. FOTO: Ale Gómez

Un dels vehicles de la baixada de carros de Festa Major. FOTO: Ale GómezEcoboard ha estat premiat per ser el carro més original. El tramvia Blau, per ser el més original. El premi a la millor baixada ha estat per la Gran canoa, i Xinarri ha guanyat el premi al millor carro. Tots els guanyadors han recollit les seves medalles i una pistola d'aigua gegant. Igualment, s'han lliurat dues pistoles més petites, a manera de premi de consolació, als Autos locos i Reciclator.

 

Festa de l'aigua. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem