La cultura cubana s'obre als santcugatencs per Festa Major

La celebració s'engloba dins la Festa Major de la ciutat, que comença dimecres 28 de juny i posarà el punt final diumenge, 2 de juliol

La primera Festa Cubana arriba a Sant Cugat dins de la celebració de la Festa Major de la ciutat. L'esdeveniment tindrà lloc el pròxim dissabte 1 de juliol, des de les 12 a les 5 de la tarda a la plaça del Coll. L'entitat Cultubaile és l'encarregada d'organitzar-la.

 

Segons ha comentat Esther Lupiañez, membre de l'associació Cultubaile "la vetllada comptarà amb una degustació gastronòmica de menjar típic cubà a les 14 hores, exhibicions de ball, animacions i un taller de salsa cubana, tot englobat en un format familiar. Volem que moltes famílies hi participin en la vetllada, creant un context alegre, que és el que caracteritza a la cultura cubana", ha comentat.

 

L'objectiu d'aquesta primera celebració, tal com destaca Lupiañez, "és donar a conèixer a tots els santcugatencs la cultura cubana, així com la seva participació en la diada". A més, l'organitzadora ha puntualitzat que des de Cultubaile "volem vincular la salsa cubana a un ambient més familiar, tant per a petits com per a grans".

 

L'acte es troba englobat dins la Festa Major de Sant Cugat, que tindrà lloc entre el 28 de juny i el 2 de juliol, amb diverses activitats adreçades a tots els públics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem