La Ruta de Tapes arriba a la seva recta final

Degusta la tapa que més t'agradi i una Estrella Damm de les 25 propostes d'enguany per 2,5 €

La ruta més gastronòmica, el 'Sant Cugat va de tapes' finalitza aquest diumenge, 6 d'octubre. La iniciativa mostra el potencial dels restauradors de la ciutat i en la que enguany presenta 25 tapes elaborades al moment i acompanyades per una canya o quinto d'Estrella Damm per un preu tancat de 2,50 €. Fins a 25 bars i restaurants santcugatencs oferiran un seguit de sofisticades propostes gastronòmiques creades especialment per la cita o que formen part de la seva carta i una Estrella Damm.

Encara pots degustar propostes tan diverses com el Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica i ou de guatlla; l'Artifici de fals tomàquet de bandada de bacallà amb sora d'olivada; la Vedegustació de 3 torrades; La Cua de llagostí embolicada amb carabassó arrebossat amb salsa oriental; El mini fondue de quatre formatges amb ceba crispy; El Poke bowl d'arròs salvatge, quinoa, alvocat, salmó, mango, maionesa de soja o ili de sèsam i l'Aleta de pollastre cuita a baixa temperatura amb salsa kimchee feta al nostre estil, entre moltes altres propostes suculentes, entre moltes altres temptacions.


La millor tapa 2019

Durant la Ruta de Tapes, que organitza Estrella Damm, se celebra el concurs per trobar la millor tapa del 2019. La tapa guanyadora es donarà a conèixer una vegada acabi el Sant Cugat va de tapes i serà aquella proposta que aconsegueixi ser la més votada entre els participants de la ruta. Les votacions es podran fer a través de la web del TOT Sant Cugat i entre tots els votants se sortejarà un sopar per a dos comensals a un dels restaurants que hagin participat en la Ruta de tapes.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem