Les biblioteques, centres d'activitats culturals per a tots

Les propostes tenen per objectiu el foment de la cultura i la lectura en particular i donar a conèixer el servei públic de les biblioteques a la ciutat

Aforament gairebé total. Aquest és el panorama de les activitats que se celebren dins de les instal·lacions del servei de biblioteques de la ciutat, sobretot pel que fa a aquelles propostes infantils com ‘L’hora del conte’ i les que es fan durant els mesos d’estiu, que a la Gabriel Ferrater han arribat a significar una participació d’entre 150 i 200 persones. Clubs de lectura, cursos TIC, l’‘Hora del conte en anglès’, activitats al ‘living lab’, tallers de com elaborar un currículum, de coach, familiars, visites escolars, el cicle ‘Parlem de...’ i les presentacions de llibres formen part de la programació estable que celebren al llarg de l’any totes les biblioteques i que tenen per objectiu el foment de la cultura i la lectura en particular i donar a conèixer el servei públic de les biblioteques a la ciutat. 

Iniciatives puntuals

A banda de les propostes pròpies dels equipaments, en aquests temples de la cultura també es programen altres activitats complementàries. Aquestes propostes estan lligades a les celebracions més desatacades que es fan a Sant Cugat com el Festival de Poesia, el Nadal o els espectacles més importants i que més interès desperten del Teatre-Auditori.

A més, les biblioteques també acullen exposicions de les entitats que necessiten una sala de mostres per donar a conèixer la seva activitat. Les activitats s’han convertit en un dels atractius de les biblioteques “Hem de fer bullir les activitats des de l’‘Hora del conte’ fins al ‘Parlem de...’, coses relacionades amb els espectacles que es fan al Teatre-Auditori, presentacions de llibre, festivals de poesia...”, destaca la titular de Cultura, Carmela Fortuny. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem