Piquets informatius de la vaga feminista recorren els comerços de Sant Cugat

Piquets informatius de la vaga feminista recorren els comerços de Sant Cugat

Un piquet del comitè de la Vaga Feminista de Sant Cugat del Vallès ha recorregut els carrers del centre del municipi per explica a treballadores de comerços la jornada de vaga i el seu dret a sumar-s'hi. Després del tall de les vies del tren d'aquest 8 de març al matí, les manifestants han iniciat un recorregut per botigues de Sant Cugat per difondre els motius de la vaga. A les 12 hores començava un cercavila de la plaça de Lluís Millet.

D'altra banda, aquest matí han aparegut pintades en algunes cadenes de supermercats a Sant Cugat, com és el cas del Condis i de l'Àrea de Guissona de l'avinguda de Cerdanyola. A més, les manifestants han portat la protesta fins a altres establiments, com el Mercadona del carrer de Valldoreix.

Aquest 8 de març es celebra el Dia Internacional de la Dona i hi ha convocada una vaga feminista per denunciar les desigualtats entres homes i dones en tots els àmbits socials. A Sant Cugat s'organitzen diversos actes reinvidicatius i hi ha una marxa unitària convocada a la tarda.

FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem