El Ple Municipal rebutja qualsevol atac o ofensa a la llibertat sexual

La Junta de Portaveus ha acordat una declaració en pro de la llibertat sexual en el marc del Dia Internacional del col·lectiu LGTBI

Sant Cugat rebutja qualsevol mostra d'homofòbia, lesbifòbia, gaifòbia, bifòbia o transfòbia, en el marc del Dia Internacional LGTBI. Per això, la Junta de Portaveus ha aprovat una declaració en pro d'aquest col·lectiu i rebutjant qualsevol mena d'atac o ofensa cap a les llibertats sexuals. "Cal donar sempre resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives", inicia la declaració.

Una declaració que considera que s'ha de "garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia". Per això, Sant Cugat vol "fer valdre les diversitats sexuals i d'expressió de gènere i atendre de manera integral en cooperació interadministrativa i interdepartamental les persones dels col·lectius i llurs entorns".

De fet, amb l'aprovació d'aquesta declaració, Sant Cugat mostra "el seu suport i reconeixement a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència per llur identitat o orientació sexuals".

La declaració sencera.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem