Queixes per l’estat de la riera a Mira-sol

L’estat del torrent de Can Cabassa, al barri de Mira-sol, preocupa els veïns de la zona. Tal com explica Manel Cervantes, veí del carrer de Fuerteventura, “la riera té molts bassals, i això fa que els mosquits tigre hi proliferin”. Un problema que els afecta des de l’arribada de la calor. “La solució és fer córrer l’aigua”, apunta Cervantes.

El mateix veí assegura que “no s’estan fent actuacions per solucionar el problema, com es feia els altres anys”, i afirma haver trucat a l’Ajuntament per comunicar-ho. “Van dir que vindrien, però just llavors va ploure, i es va solucionar el problema. Però ara torna a ser-hi, i a partir de les 18.30 hores no es pot sortir al carrer”, lamenta.

Aquest no és un problema nou al barri. L’any passat, per aquestes dates, els veïns ja van mostrar la mateixa preocupació durant la celebració del Consell de Barri.

Des de l’Ajuntament de la ciutat s’han posat en marxa una sèrie de mesures, establertes per l’ordenança municipal, per tal de prevenir i controlar la presència de l’insecte, i les actuacions a Mira-sol compten amb un pressupost de 35.000 euros corresponents als diners de lliure disposició del 2016.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem