Sant Cugat acorda adherir-se a la Red Española de Ciudades Saludables

L'objectiu és la promoció i protecció de la salut a la ciutat

Sant Cugat ha acordat adherir-se a la Red Española de Ciudades Saludables. Un acord que arriba a partir de l'aprovació d'una moció el 16 de novembre de 2015, a proposta de Ciutadans, amb aquesta finalitat.

Bàsicament, l'objectiu és "donar suport a programes de promoció i protecció de la salut, fomentant l'envelliment actiu i la salut mental, i millorar l'intercanvi de bones pràctiques en promoció i millora de la salut", ha aclarit Susanna Pellicer, tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, durant el Ple municipal celebrat aquest 19 de desembre.

L'acord, però, no ha comptat amb el suport d'ERC-MES ni de la CUP-PC, en ambdós casos per "coherència", ja que "no ens volem afegir a cap xarxa espanyola".

Els principals objectius de la xarxa són fomentar l'intercanvi d'experiències entre les ciutats participants, fomentar la col·laboració i acció conjunta de les ciutats participants en matèria de promoció i protecció de la salut, i establir recomanacions orientades a la inclusió dels processos de qualitat en les actuacions de promoció i protecció de la salut, entre altres.

Mireu les imatges del Ple de desembre. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem