Sant Cugat competirà amb Sant Boi, Granollers i El Prat per qui estalvia més energia

Els quatre municipis participen en la ‘Marató de l'Estalgia’, una competició amistosa en benefici de la lluita contra la pobresa energètica

Sant Cugat serà una de les quatre ciutats que participaran en la ‘Marató de l'Estalgia’, una competició amistosa per veure qui estalvia més energia en els seus edificis municipals. El 100% dels diners que estalviïn els quatre municipis es destinaran a la lluita contra la pobresa energètica. Sant Cugat competirà amb El Prat, Sant Boi i Granollers.

La Marató de l'Estalgia és una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l'ús i el consum d'energia que té la voluntat afegida de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a ajudar a famílies amb dificultats per assumir els costos energètics durant els mesos més freds de l'any.

Els mesuraments es faran entre l'1 i el 28 de febrer. L'objectiu serà reduir els consums d'electricitat, gas i aigua de diversos equipaments respecte al consum mitjà registrat els tres últims anys. Per a això s'implantaran bones pràctiques de consum energètic i es buscarà la implicació del personal dels equipaments.

Amb la implantació de noves tecnologies, Sant Cugat ja fa anys que està experimentant una reducció del consum energètic municipal. Mentre el 2011 es van consumir 9.302.696 kw/hora, el 2014 aquesta xifra va ser de 6.074.928 kw/hora.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem