Sant Cugat donarà suport a l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett

El Ple municipal ha acordat donar suport a totes les iniciatives que impulsi l'associació així com donar visibilitat la Síndrome de Rett

El Ple municipal de Sant Cugat ha acordat aquest dilluns, 24 d'abril, donar suport a totes les iniciatives que impulsi l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett al municipi per tal de donar visibilitat i conscienciar socialment sobre aquest trastorn. 

La Síndrome Rett és un trastorn neurològic infantil i de base genètica que es caracteritza per una evolució normal inicial seguida de la pèrdua de l'ús voluntari de les mans, un creixement retardat del cervell i del cap, dificultats per caminar, convulsions i retard mental. La Síndrome Rett afecta sobretot a nenes i dones, ja que la malaltia la causa, principalment, una mutació del cromosoma X. 

D'altra banda, el Ple municipal també ha acordat incorporar la data del 28 de febrer, que és el Dia mundial de les malalties minoritàries, entre les diades commemoratives del municipi, com a compromís per ajudar a donar visibilitat i conscienciar socialment sobre la realitat inherent a aquestes malalties. 

Mireu les millors imatges del ple municipal d'abril. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem