Compromís local per contribuir a eliminar la mutilació genital femenina

El Ple municipal ha acordat mostrar el seu rebuig cap a la mutilació genital femenina i contribuir a eliminar aquesta pràctica

Sant Cugat s'ha compromès, durant el ple municipal d'aquest dilluns, 24 d'abril, a contribuir a eliminar la mutilació genital femenina i a donar el màxim de suport a qui la pateix o estigui en risc de patir-la. 

El Ple municipal ha expressat el seu ferm rebuig cap a la mutilació genital femenina, una pràctica que vulnera diversos drets de les nenes i dones que l'han patida. Segons dades del Parlament Europeu, més de 500.000 dones i nenes l'han patit a Europa, xifra que augmenta fins a 44 milions si parlem d'arreu del món i que podria augmentar fins a 86 milions, l'any 2030.

Per això mateix, per aturar aquestes dades i amb motiu del Dia Internacional de la Tolerància Zero amb la Mutilació Genital Femenina, que se celebra el 6 de febrer, Sant Cugat vol combatre la situació.

D'aquesta manera, i tal com s'ha aprovat al ple municipal, Sant Cugat seguirà treballant a través de la Comissió tècnica per combatre i eradicar la violència de gènere, i intensificant, si cal, la prevenció, conscienciació, formació i atenció per prevenir i eradicar la mutilació genital femenina. 

Mireu les millors imatges del ple municipal d'abril. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem