Sant Cugat preparat per la visita dels Reis d'Orient

La cita arriba amb importants novetats enguany, com són el canvi de recorregut i les noves carrosses per a Ses Majestats

Sant Cugat es prepara un any més per rebre a Ses Majestats, els Reis d’Orient, aquest divendres, 5 de gener. Ho fa traient les millors gales als carrers de la ciutat per no decebre els més petits de casa que, sense dubte, són els grans protagonistes de la nit més màgica de l’any.

Enguany, a més, a Ses Majestats els esperen novetats quan arribin a Sant Cugat.  I és que enguany, els Reis d’Orient estrenaran carrosses per recórrer els carrers de la ciutat. Unes carrosses que són tot un secret però que els membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, organitzadors de la cita, asseguren que són “espectaculars”.

El canvi més significatiu respecte les passades edicions és el canvi de recorregut de la Cavalcada per motius de seguretat. I és que cada vegada són més els assistents a la cavalcada de Reis a Sant Cugat i hi ha carrers força estrets que dificulten el correcte funcionament de la cavalcada. Per això mateix, per primera vegada en molts anys, la cavalcada no passarà per carrers tan tradicionals com el carrer Major, el carrer de Santa Maria o el carrer de Valldoreix.

Els carrers per on passarà la cavalcada aquest any són: parc de l’Arborètum, avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d’Octavià, plaça de l’Om, plaça d’Octavià, carrer de la Plana de l’Hospital, carrer de l’Abat Armengol, Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola, avinguda de Torreblanca, rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.

Tradició

La cavalcada de Reis és una de les cites més multitudinàries de l’any a Sant Cugat. Ses Majestats arribaran a les 17 hores al Parc de l’Arborètum en helicòpter, on seran rebuts per l’alcaldessa, Mercè Conesa.

Tot seguit, pujaran a les noves carrosses, elaborades al Taller d'Escenografia del Teatre-Auditori, que els esperaran a l’avinguda del Pla del Vinyet, i des d’allí començaran el recorregut pels carrers de la ciutat. Durant el trajecte, Ses Majestats s’aturaran a les 18.30 hores a la plaça d’Octavià per fer l’adoració del Nen Jesús.

La cavalcada finalitzarà a la plaça de Barcelona a les 20 hores, on faran els parlaments i recolliran les cartes dels infants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem