Santcugatencs destacats al Món Sant Cugat

En aquesta edició del Món Sant Cugat hi trobareu santcugatencs destacats com Elena Parpal, Josep Maria Figueres, Montse Sant o Quim Pla entre d'altres

En aquesta nova edició de la revista MÓN Sant Cugat, hi trobareu santcugatencs com l'Artista Paco Minuesa, l'artista recentment desaparegut i pioner del disseny, Josep Pla-Narbona, l'historiador, professor i investigador Josep Maria Figueres, l'Elena Parpal que porta més de 15 anys lluitant contra l'escletxa digital, l'activista cultural Quim Pla i la Montse Sant, que guarda els misteris del monestir. Juntament amb els santcugatencs més representatius que ens han deixat els últims mesos. Sant Cugat és també el seu patrimoni humà.

Elena Parpal, Josep Maria Figueres, Montse Sant i Quim Pla

Elena Parpal, Josep Maria Figueres, Montse Sant i Quim Pla

Aquest reportatge el trobaràs a l'edició número 10 de la revista MÓN Sant Cugat. Aconsegueix el teu exemplar.

Aquesta edició que s'ha presentat a Mercantic aquest febrer, està dedicada als reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat. També hi trobareu l’entrevista feta amb profunditat a la periodista i santcugatenca Mònica Terribas, on ens parla sobre periodisme i la ciutat. Hi trobarem també personatges santcugatencs com l'artista que ens ha deixat, Pla-NarbonaJosep Maria FigueresElena ParpalQuim Pla o Montse Sant. També coneixerem la Tothomada, moviment juvenil cultural santcugatenc dels anys 60, així com els antics oficis de Sant Cugat, la història de la Llar d'avis de la Parròquia que enguany fa 40 anys, i altres continguts per descobrir la nostra ciutat. Pots veure la presentació sencera que vam fer a Mercantic en el següent enllaç.

Portada Mon Sant Cugat

Portada Mon Sant Cugat

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8€ o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. També el pots aconseguir als quioscs i llibreries de la ciutat.

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat al seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem