'Tertúlia amb amics' tanca la seva 10a edició amb més de 200 persones

Un any més la cita s'ha celebrat al Mesón i ha comptat amb el format de tertúlia amb berenar

El passat dilluns 19 de juny, l'advocada Magda Oranich va ser la protagonista de l'última sessió de la 10a edició del Cicle 'Tertúlia amb amics'. Enguany, la cita, que està organitzada pels Amics de Pedra i Sang, ha comptat amb personalitats destacades com l'escriptora d'origen afganès Nadia Ghulam, l'exsacerdot Krzysztof Charamsa i l'actor Mar Martínez. Tots quatre convidats han compartit una tertúlia i berenar al menjador del Mesón, amb les 243 persones assistents, que han participat en total. 

 

Dolors Vilarasau, presidenta dels Amics de Pedra i Sang s'ha mostrat molt satisfeta, tant per l'edició d'enguany com pels 10 anys de trajectòria de la iniciativa. "Estem molt contents, la veritat. La gent que hem portat és molt interessant. No deixa de ser un privilegi que vinguin personatges d'aquestes característiques, que en algunes ocasions són d'abast mundial". 

 

Pel que fa a pròximes edicions, Vilarasau ha destacat al TOT Sant Cugat que l'entitat aposta per "mantenir el format. La gent agraeix molt el berenar i l'ambient és agradable".

 

Per les 'Tertúlies dels Amics de Pedra i Sang' hi han passat quasi 50 convidats: polítics, periodistes, escriptors, filòsofs, activistes, gent del món de l'espectacle, etc; com Mònica Terribas, Xavier Bosch, Enric Juliana, Victòria Camps, Arcadi Oliveres, el jutge Santi Vidal, Marius Serra, Empar Moliner, el conseller Ferran Mascarell, han estat alguns dels convidats.

Tertúlia amb amics

FOTO: Lluís Llebot

Tertúlia amb amics va néixer l'any 2006 emulant les antigues tertúlies literàries de cafè, que a Sant Cugat van tenir el màxim exponents als anys 70 amb les tertúlies literàries de Gabriel Ferrater al Mesón. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem