Tornen a detenir dues vegades més l'home que presumptament va trencar la Creu de Terme

L'home va ser detingut per trencar un desfibril·lador de la plaça de Lluís Millet, entre altres

Un home va ser detingut divendres, 29 d'abril, a la tarda, per la Policia Local de Sant Cugat. La detenció va ser a l'entorn de la plaça de Lluís Millet en el marc d'un control conjunt de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra per detectar tràfic i consum d'estupefaents, entre altres delictes, a la zona.  L'home va acabar detingut per amenaces, i atemptat a l'autoritat. A més, l'endemà dissabte va tornar a ser detingut per destrossar el desfibril·lador, ubicat a la plaça de Lluís Millet a l'estació de Sant Cugat, tombant-lo a coces. Quan els agents de la Policia Local va voler efectuar la detenció, va mostrar resistència i desobediència cap als agents de seguretat i amenaçant amb una arma blanca. L'home és el mateix que va ser detingut fa aproximadament un any quan presumptament va fer caure la Creu de Terme del Monestir, que va quedar esmicolada i que actualment encara no ha estat restaurada ni tornada al seu lloc.

Més info: L'home que ha destrossat la Creu de Terme té 35 anys i més de 20 antecedents

Com va publicar el TOT, l'home que presumptament va atemptar contra la Creu de Terme ,el 19 de juny passat,  és un ciutadà de Sant Cugat que tenia 35 anys en aquell moment i acumulava més de vint antecedents policials per diferents delictes, entre altres, per delictes de robatori amb força, per robatori a interior de vehicle, per danys o per atemptat contra un agent.

Més info: Destrossen la Creu de Terme del Monestir

Control de la Policia Local i Mossos de divendres a l'estació FOTO: Cedida

Control de la Policia Local i Mossos de divendres a l'estació FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem