Últim dia de Quinto a l'Envelat de Nadal

El joc nadalenc tancarà portes aquest 28 de desembre, després de 4 dies

El Quinto de Nadal finalitza la seva edició del 2016 aquest dimecres, dia 28 de desembre. Aquest peculiar bingo, al qual juguen grups d’amics i famílies senceres i que s’allarga durant tarda, nit i algunes matinades, s’estrenava aquest divendres 23 de desembre, i finalitzarà aquest 28 de desembre.

 

Aquest dimecres, l'horari és de 19 hores a 01 hores.

 

El Quinto s’ha convertit en un clàssic del Nadal, registrant una afluència de 18.000 persones l’any passat repartint 8.200 € en premis. Una de les singularitats del joc és el seu ambient festiu del qual s’encarreguen els lloros i les cotorres en recitar els números que surten en clau d’humor, a més dels participants, que els segueixen responent a les qüestions que plantegen aquests oradors i que aquest any seran personalitats locals.

 

La mecànica d’aquest joc és senzilla, cada persona disposa d’un cartó amb números de l’1 al 90. Aquests estan distribuïts en files de cinc i a la vegada formen sis requadres. El joc consisteix a marcar els números que el lloro o la cotorra, encarregats d’extreure les boles numerades diuen tot cantant. El primer jugador que marca tot un cartó fa quinto i guanya el joc.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem