9 espais concentren les activitats del Nadal a l'Envelat

L'espai s'ubicarà al Parc de Ramon Barnils de Sant Cugat del 23 de desembre al 4 de gener

Sant Cugat recupera enguany l'Envelat per Nadal, un espai que aplega bona part de les activitats nadalenques a la ciutat entre el 23 de desembre i el 4 de gener. Ubicat al Parc de Ramon Barnils, el recinte comptarà amb 9 espais diferenciats amb programacions concretes per a totes les edats.

A l'Envelat, pròpiament dit, es faran diferents activitats de gran format, com són el Quinto de Nadal (del 23 al 28 de desembre), o la Festa de Cap d'Any. Igualment, als matins hi ha previstes activitats lúdiques com Cal Titella o el Circ a les golfes, i a la tarda, espectacles familiars.

A l'escenari de Petit Format es faran propostes de proximitat amb diferents sessions de contes, titelles i música, així com espectacles per a nadons, amb sessions a les 12 i les 17 hores. D'altra banda, l'Institut de la Infància ha preparat un espai pensat per als més petits, l'Espai 0-3.

El recinte també comptarà amb un Espai Tallers on cada dia es farà un taller diferent a càrrec de l'Obrador lúdic en 4 sessions. Tallers de joguines, de Reis, magnètics, i molt més. L'Espai Plaça acollirà espectacles itinerants i propostes lúdiques, com jocs de fusta o enginys eko-poètics.

També s'instal·larà un rocòdrom i una tirolina, a més d'un espai amb inflables, al Parc Lúdic, i la zona dels Foodtrucks, amb una àmplia oferta gastronòmica. D'altra banda hi haurà un escenari musical, l'Escenari La Pua, on es faran quatre vermuts musicals del 27 al 30 de desembre. Finalment, no hi faltarà una Zona esportiva, amb un circuit viari amb bicicletes i esports de xarxa, entre altres.

Consulteu el programa sencer d'activitats.

El Quinto de Nadal anterior a la ZEM Rambla del Celler. FOTOS: Lali Puig

El recinte estarà obert del 23 de desembre al 4 de gener, d'11 a 14 hores, i de 16.30 a 19.30 hores. D'altra banda, hi haurà les Nits a l'Envelat amb propostes, a més del Quinto i la Festa de Cap d'Any, com el Live Karaoke Show de dia 29, o l'Improchristmas de dia 30. A més, acollirà la visita de l'Ambaixador Reial el dimecres, 4 de gener.

La majoria de les activitats són gratuïtes. Seran de pagament els espectacles de les 18.30 hores a l'Envelat (3 euros) i els espectacles de petit format (2 euros), així com la Festa de Cap d'Any (12-15 euros).

El recinte estarà tancat els dies 25 i 26 de desembre, i l'1 de gener.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem