La vaga de mestres i la sanció a Mireia Ingla, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

Sant Cugat suma ja 25 anys de reivindicacions per preservar l'entorn del Pi d'en Xandri, després que l'arbre fos atacat el 1997. A més, durant aquesta setmana, els mestres i professors han arrencat 5 dies de vaga i l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC Sant Cugat), ha estat condemnada per la pancarta de l'ajuntament. D'altra banda, en clau local, hem entrevistat la periodista santcugatenca Laura Luque i hem conegut la història esportiva del jugador Carles Doménech (PHC Sant Cugat).

D'aquesta manera, obríem l'actualitat setmanal amb el perfil del jugador del PHC Sant Cugat Carles Doménech, un dilluns en el qual explicàvem quina era la gasolinera amb la benzina més barata de Sant Cugat i en el qual l'Ajuntament activava un pla per donar resposta als refugiats d'Ucraïna.

Més info: Doménech (PHC Sant Cugat), el jugador que ha acabat compartint vestidor amb els seus ídols

De cara el dimarts, l'entrevista a Iolanda Segura, de la Unió Sindical dels Treballadors d'Ensenyament de Catalunya, era l'obertura del dia, un dimarts en el qual mestres i professors arrencaven una vaga i en el qual presentàvem la nova novel·la d'Eduard Jener.

Més info: Iolanda Segura (USTEC): "Feia anys que els mestres no reaccionaven amb tanta contundència"

Pel que fa al dimecres 16 de març, els 25 anys de reivindicacions per preservar el Pi d'en Xandri i el seu entorn era la notícia d'obertura del dia, un dimecres en el qual Sant Cugat entrava en alerta de contaminació per la presència de pols africana.

Més info: FOTOS: 25 anys de reivindicacions per preservar el Pi d'en Xandri i el seu entorn

L'entrevista a Laura Luque, periodista santcugatenca que ha viatjat a Polònia per parlar sobre els refugiats d'Ucraïna era la notícia d'obertura del dijous, un dijous en el qual es presentaven els actes del Dia Mundial del Teatre a Sant Cugat.

Més info: Laura Luque (periodista): "No hem d'oblidar que el govern de Polònia és anti immigració"

Ja el divendres, la condemna a l'alcaldessa Mireia Ingla a pagar 500 euros setmanals per la pancarta dels presos era l'obertura del dia, un divendres en el qual explicàvem el testimoni de dues santcugatenques originàries d'Ucraïna i en el qual l'antic Bar El Mesón obria portes sota el nom de Bar Mono.

Més info: Condemnen l'alcaldessa a pagar 500 euros setmanals per la pancarta dels presos

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem