Veïns de La Floresta i Les Planes reclamen l'obertura dels consultoris més dies

En una reunió amb representants de CatSalut i la Mútua de Terrassa, els veïns van reclamar obrir el CAP de La Floresta 3 dies, mentre que el de Les Planes 2

Veïns de La Floresta i Les Planes es van reunir, el divendres 30 d'octubre, amb representants de l'Ajuntament de Sant Cugat, CatSalut i la Mútua de Terrassa amb l'objectiu de presentar una proposta que ampli els dies d'obertura dels 2 consultoris.

Més info: Els consultoris de La Floresta i Les Planes obren les portes deprés de sis mesos tancats

Així doncs, en la proposta presentada pels veïns, es demana l'obertura del CAP de La Floresta els dilluns, dimecres i divendres, mentre que en el cas de Les Planes, els dimarts i dijous. A més, es sol·licita comptar amb un personal mínim imprescindible diari: mèdic, infermeria i administratiu.

Més info: Els veïns de La Floresta abandonen el consultori després de tres dies d'ocupació

Així ho expliquen els veïns d'ambdós barris en un comunicat: "Entenem que pot ajudar a mantenir un servei mínim de qualitat que ajudi també a reduir desplaçaments. Així mateix, entenem aquesta proposta com una solució provisional que hauria de venir acompanyada d'una data de reobertura total dels serveis de salut dels nostres barris".

Més info: La Floresta exigeix el suport de l'Ajuntament per la reobertura total del consultori

Amb tot, els representants de CatSalut i la Mútua de Terrassa van assenyalar que només s'ha fet una reobertura parcial dels consultoris de La Floresta i Les Planes, ja que és el servei que en aquest moment es pot garantir perquè el personal mèdic es troba en el CAP de Valldoreix o està de baixa. No obstant això, van comprometre's a estudiar la proposta i a donar una resposta abans del divendres 6 de novembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem