250 participants en la 1a Cursa Solidària de Ricoh

Hi ha hagut cursa de 5 i 10 km i activitats infantils

250 participants són els atletes que han corregut en la 1a Cursa Solidària de Ricoh Sant Cugat aquest diumenge, 29 de gener, al matí. La sortida i arribada de la cursa ha estat des de la mateixa empresa.

Es tracta d'una cursa atlètica solidària per ajudar a l'ONG Ajuda en Acció i tots els diners que es recullin de les inscripcions aniran íntegrament a l'ONG. A més, l'empresa local, lliurarà a 11 centres educatius d'Ajuda en Acció impressores 3D en 10 ciutats espanyoles.

Hi haurà una segona edició

Imatge dels participants en la cursa FOTO: Ale Gómez

Segons Laura Rodríguez, responsabilitat social corporativa de Ricoh Espanya, estan molt contents, ja que "va començar com una iniciativa dels empleats de Ricoh dins del mes solidari de l'empresa on destinem totes les recaptacions que aconseguim els treballadors" i ha afegit que "aquest any ha sigut per Makers By Ricoh, que el que vol fer és disminuir la bretxa digital a totes aquelles escoles que no poden accedir-hi i al final s'ha convertit en una cursa amb la col·laboració del Club Junior Sant Cugat, l'Augusta Pàdel, l'Associació de veïns de Volpelleres i fins i tot la farmàcia de Volpelleres també ha col·laborat amb nosaltres".

La responsable ha destacat que "per descomptat que hi haurà una segona edició perquè aquí ajuntem els dos pilars de Ricoh que són la salut dels nostres empleats, per ajudar-los que facin esports i portar una vida sana i sobretot l'aportació solidària".

Rodríguez ha afirmat que "els voluntaris de Ricoh s'apropen a les escoles i formen als alumnes per treure'n partit de les impressores 3D" i que "al final no només les escoles que tenen més mitjans poden accedir en les últimes tecnologies sinó que les escoles que no s'ho poden permetre nosaltres els ajudem".

Guanyadors de les curses de 5 i 10 quilòmetres

Per als nens també hi ha hagut activitats infantils FOTO: Ale Gómez

En la cursa de 5 km, en categoria femenina, la 3a posició ha sigut per Míriam Martín Pintado, la 2a per l'Esther Arós i la 1a posició ha estat per la Marta Galvany. En el pòdium masculí, la 3a posició ha estat per Marc Aiza, que ha pujat amb un company, ja que a l'espring final un s'ha caigut i l'altre s'ha solidaritzat amb ell i han arribat agafats de la mà. La 2a posició ha sigut per Alexandre Ferrer i la 1a posició ja estat per Manel Mera. 

En la cursa de 10 km, en categoria femenina, la 3a posició ha estat per Lidia Aranda, la 2a posició ha sigut per Natalia Otero i la 1a posició ha estat per Cristina Ayguasanosa. En categoria masculina, la 3a posició ha sigut per Oriol Casas, la 2a posició ha estat per Luis Diego Silva Santos i la 1a posició ha sigut per Josep Maria Bergadà.

Sorteig de 3 mensualitats al Club Junior Sant Cugat

Sortida de la cursa de 10 quilòmetres FOTO: Ale Gómez

A més de la cursa, també s'han sortejat 3 abonaments mensuals per a 3 persones diferents de les instal·lacions del Club Junior Sant Cugat. Els afortunats han sigut Albert Deltell Cano, Aaron Merino Hernández i David Priego Rubio.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem