contingut promocionat
HUGC L

 

Vota la millor foto del TOT Fotoportada 2023

La votació, oberta a tothom, es podrà fer fins el pròxim diumenge 22 d'octubre

Si t'agrada alguna fotografia participant en el concurs TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023, pots votar-la perquè sigui una de les imatges guanyadores d'aquest any. Entra a la web del TOT Fotoportada i selecciona la teva imatge preferida. La votació està oberta a tothom, es podrà fer fins al pròxim diumenge, 22 d'octubre.  

  Vota, ara!

El guanyador de la votació popular podrà aconseguir algun dels diversos premis valorats en 8.000€ entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres... L'entrega dels premis es farà a través d'un acte el dimarts, 24 d'octubre a les 19.30 hores, a la plaça de Barcelona, moment en què s'inaugurarà l'exposició a les diferents places.

Com cada any, totes les imatges presentades s'aniran publicant al web del TOT, i s'exposaran a les 4 places repartides per la ciutat a partir del 24 d'octubre: Plaça d'Octavià, de Lluís Millet, de Barcelona i Can Quitèria. Algunes de les guanyadores es reproduiran a la portada del TOT.

Els premis del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2023

 

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem