L'alcaldessa demana que es retirin les cautelars que afecten la construcció de la Mirada

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha carregat durament contra l'oposició de junts: "S'ha donat ales a una versió que no es podia portar a terme"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha demanat a les entitats ecologistes que retirin la petició de mesures cautelars que ara mateix impedeixen que continuïn les obres de l'escola La Mirada, tot i que des de SOS Volpelleres ja han assegurat que no es farà. D'aquesta manera, Ingla reitera aquesta petició quan en l'anterior ple municipal ja va demanar a ADENC i SOS Volpelleres que "no posessin bastons a les rodes" a la construcció de l'escola La Mirada al Bosc de Volpelleres. En aquest sentit, ha dit que aquesta és una escola que ja existeix amb mòduls prefabricats i que és urgent que es construeixi l'edifici. "L'única cosa que no tenim és temps".

Més info: Aturades cautelarment les obres de l'escola la Mirada i l'Ajuntament anuncia recurs

 Mireia Ingla: "No existeix un emplaçament alternatiu"

Sobre si s'està estudiant una alternativa a aquesta ubicació, Ingla ha estat taxativa: "No existeix un emplaçament alternatiu". I ha reiterat que no es pot tornar a pensar en la parcel·la original, la qual ara està qualificada de zona verda. En aquest sentit, l'alcaldessa ha carregat durament contra l'oposició de Junts. "No es pot mentir sobre la realitat. no es pot construir l'escola on inicialment es va planificar. No es pot dir que encara es pot fer allà l'escola". Des de Junts, s'ha defensat que l'actual govern no va "lluitar prou" per la ubicació inicial de la Mirada, després que un informe de protecció civil denegués la ubicació inicial plantejada per l’escola, per la proximitat amb les vies del tren.

En paral·lel, l'alcaldessa ha mostrat el suport a les famílies: "Tenim al cap les famílies de l'escola la mirada. Això és el més important. Hi haurà alumnes que acabaran la primària sense escola". Ingla ha anunciat que donaran suport a la comunitat educativa de la Mirada. "El que farem és continuar treballant per donar les eines a la Mirada perquè pugui fer les activitats amb normalitat".

Més info: Les famílies de La Mirada reben "molt negativament" l'aturada de les obres

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem