Ingla: “L’EMD ha de moure fitxa, ja és hora que ho faci”

Ingla demana que sigui l'EMD de Valldoreix que lideri el desencallament de la urbanització de l'avinguda del Baixador

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, demana a l’EMD que porti la iniciativa per desencallar la urbanització de l’avinguda del Baixador. “És un projecte que no s’havia compartit als veïns que havien expressat que no el coneixien. L'EMD ha de convocar els veïns, s’ha de debatre el projecte i si cal fer ajustaments, es faran. L’EMD ha de comunicar als veïns quina part del projecte hauran de pagar i ha de decidir què pot pagar, que encara no ens ho ha dit. L’EMD és l’administració que ha de prendre la iniciativa en aquest sentit”.

Més info: El veïnat del Baixador demana a Ajuntament i EMD que treballin plegats per la urbanització

Més info: L'EMD lamenta la "precipitació" de l'Ajuntament en l'avinguda del Baixador

És a dir, que ara l’Ajuntament està a l’espera que Valldoreix digui quina part del projecte pot pagar i quina part han de pagar els veïns.”L’EMD ha de moure fixa, és hora de què ho faci”, diu Ingla. En aquest sentit, però, l’EMD creu que abans de reunir-se amb els veïns s’hauria de decidir quina part del projecte paga cada administració.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem