L'Ajuntament contractarà una empresa externa per acabar les escales Ringo Rango

Les escales Ringo Rango formen part del projecte PASaPAS

L'Ajuntament contractarà una empresa externa perquè finalitzi les obres de les escales Ringo Rango, tal com ha informat el president del Consell de Barri de les Planes, Joan Puigdomènech, durant la celebració del consell del passat dijous, 2 de febrer. 

Després que una veïna del barri preguntés per l'estat d'aquesta obra, tenint en compte l'endarreriment que porten, Puigdomènech va recordar que aquesta obra forma part del Projecte Final de Grau d'una alumna de l'escola d'arquitectura. "Aquesta noia ha fet el seu projecte final de carrera i ha fet molt. No se li pot demanar més", afegia Pugidomènech. 

D'aquesta manera, amb la contractació d'una empresa externa s'enllestirà aquesta obra, que tenia per objectiu recuperar camins que servien de dreceres i que, per la falta de manteniment, havien quedat inutilitzables. 

Les esclaes Ringo Rango connecten el carrer de la Llum amb el carrer de Sant Francesc d'Assís i estan fetes amb provetes de formigó reciclat. 

El Projecte d'Acció Social a través de la Participació, Arquitectura i Sostenibilitat (PASaPAS) ha treballat en diversos punts del barri de les Planes. A banda de les escales Ringo Rango, han treballat amb la Rehabilitació Energètica de Comunitats, que aborda la problemàtica de la pobresa energètica al barri i la construcció de l'Espai (E)co, un mòdul construït al costat de l'Espai Pere Grau i que és un espai de trobada alhora que activador d’un procés de transformació d’un àmbit infrautilitzat però amb un potencial de sociabilitat molt gran. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem