Tres veïns de les Planes ja treballen pel barri amb els plans d'ocupació

El ple municipal del mes de juliol va aprovar destinar tres persones dels plans d'ocupació per a fer tasques de manteniment i neteja del barri

Les tres persones dels plans d'ocupació destinades a fer tasques de manteniment i neteja dels carrers de les Planes començaran a treballar pel barri durant aquest mes de febrer. 

Es tracta d'un contracte que té una durada de 6 mesos, entre el 30 de gener i el 30 de juliol d'enguany. Durant els primers dies, els contractats han rebut diverses formacions relacionades amb la feina que desenvoluparan. 

D'entrada les tasques que faran seran d'esbrossada i neteja. Després seguiran les tasques definides pel grup de treball del barri, que ha fet un llistat amb les principals necessitats que presenten els carrers del territori. 

Tal com demanaven des de les Planes, les tres persones que faran aquestes tasques són veïns residents al barri.

Aquesta iniciativa respon a una demanda que s’havia repetit en els últims Consells de Barri i que ERC-MES va presentar en forma de moció al ple municipal del mes de juliol. La moció va esdevenir institucional després de rebre el suport de totes les formacions locals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem