Comença la Festa Major de Sant Cugat: pregó, seguicis i esclat

Sant Cugat recupera la Festa Major amb tota la seva esplendor després de tres anys

Arrenca la Festa Major de Sant Cugat 2022: del 28 de juny al 3 de juliol, la ciutat s'omplirà d'activitats i celebracions. Des del TOT Sant Cugat en fem seguiment a través de totfestamajor.cat, les xarxes socials i la programació en paper que ja corre pels carrers.

Més info: Primer dia de Festa Major Sant Cugat 2022: totes les activitats

El primer dia té diversos protagonistes: començarà amb el tradicional Seguici d'inici que acabarà amb el pregó, enguany a càrrec de l'esport femení, i l'esclat de festa.

A més, es commemora el dia de l'Orgull LGBTI+, amb la lectura d'un manifest a càrrec de l’Assemblea LGBTI+.

Finalment, el dia acabarà amb el seguici nocturn de la cultura popular.

Més info: Aquests seran els horaris del transport públic durant la Festa Major de Sant Cugat 2022

Els més de 200 esdeveniments es repartiran entre dotze espais diferents de Sant Cugat, amb propostes per a tots els públics i durant tot el dia: correfocs, concurs d'arrossos, activitats infantils, cultura popular, esport, fira d'atraccions i gastronomia són alguns dels grans temes de la celebració de Sant Pere, patró de la ciutat.

Més info: Els 12 espais de la Festa Major de Sant Cugat 2022

La Festa Major Alternativa s'esperarà fins a dijous per començar una edició protagonitzada pel TEO, l'entranyable personatge de contes infantils que passeja per Sant Cugat i va descobrint les problemàtiques que hi ha.

Més info: Tota la programació de la Festa Major Alternativa: penyes, tallers i música diversa

A la recepció de les entitats que participen de la Festa Major, dilluns 27 de maig, l'alcaldessa, Mireia Ingla, va fer valdre les pregoneres d'enguany: representants de clubs d'esport femení. "Darrere de cada una d'elles hi ha un club que en el seu moment va apostar per això i ho volem reconèixer i agraïr", ha dit. "Sereu un referent més per a les nenes".

Més info: Aquests són els concerts de música de la Festa Major de Sant Cugat 2022

Segueix la Festa Major amb el TOT

La Festa Major de Sant Cugat se celebra del 28 de juny al 3 de juliol. El TOT Sant Cugat segueix la Festa Major de la ciutat sense perdre cap detall, i per això ha habilitat el canal TOT Festa Major, en el qual podreu trobar tota la informació, programació i últimes hores de la celebració. 

D'altra banda, a les xarxes socials del TOT (TwitterFacebook i Instagram i WhatsAppTelegram Tik Tok) també hi haurà tota la informació de la Festa Major. A més, també podeu consultar totes les activitats a l'agenda.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem