A punt per començar la Festa Major Alternativa

Tot i que el pregó es pronunciarà el dijous, 30 de juny, l'activitat comença aquest dimecres amb el muntatge de l'espai

La Festa Major Alternativa de Sant Cugat arrenca aquest dimecres, 29 de juny, a la rambla del Celler.  Una festa que s'estendrà fins al 2 de juliol, i que comença amb el muntatge i decoració de l'espai a partir de les 17 hores. A més, a les 21 hores es farà un sopar de germanor, i a la nit, una performance Akelarre donarà el tret de sortida a la festa amb música de Dub Sould Sound System & Riki Undersounds.

Amb tot, el pregó d'inici de la festa se celebrarà el dijous, dia 30, a les 20 hores, amb Infinits somriures. Abans, l'activitat començarà amb el IV Concurs de Graffiti i Art Mural Jaume Castañé i Campmany a les 18 hores. Entre altres activitats a la nit la música la posaran formacions com Michael Luna o Zapato y Cordón, entre d'altres.

Pel que fa a divendres, hi haurà Gimkana organitzada per Hora Bruixa a les 18.30 hores, i concerts amb Gingerblast i Dröpools entre d'altres.

L'últim dia de la Festa Major Alternativa, el dissabte 2 de juliol, serà el torn dels clàssics de la festa. El concurs de truites se celebrarà a les 14 hores, a la mateixa hora que hi haurà una trobada de motos clàssiques. A les 15 hores començarà el concurs de postres, i a la tarda hi haurà la Batalla de Penyes.

La música per cloure la FMA la posaran Pubilles Ninja, Mandràgora i Pulmón Beatbox, entre d'altres.

Tota la programació es pot consultar a la pàgina web de l'organització.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem