El Monjo es presenta a la Trobada Gegantera de Festa Major

La colla de gegants de Sant Cugat amplia la seva família amb un gegantó nou

Onze colles geganteres s'han citat a la 30a Trobada Gegantera de Festa Major de Sant Cugat. Una cita que ha començat amb la tradicional plantada a la plaça de la Vila per recórrer després el centre de la ciutat fins a la plaça d'Octavià.

La Colla Gegantera de La Llagosta, Gegants de Gràcia, Gegants de Cornellà de Llobregat, Colla Gegantera de Calonge, Gegants d'Ogassa, Geganters de Palau-solità i Plegamans, Colla de Gegants i Grallers del Catllar, Gegants de Valldoreix, Colla dels Gegants de Sant Andreu de Palomar, i Colla Gegantera Ganxona de Sant Feliu de Guíxols, han acompanyat els Caparrots i Geganters de Sant Cugat.

Un cop a la plaça, cada formació ha fet dansar els seus gegants. Els darrers, els de Sant Cugat, que han presentat aquest dissabte, 2 de juliol, el nou gegantó de la colla, El Monjo. Ell ha obert el ball conjunt que ha posat punt final a la trobada, emplaçant els assistents a gaudir de l'any casteller el 2017, quan la colla celebra els 30 anys.

El TOT amb la Festa Major

Hi han participat 11 colles  FOTO: Artur Ribera

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

El Monjo és el nou gegantó de Sant Cugat FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem