La paella 'Pedro Martínez', campiona del 36è Concurs d'Arrossos de Festa Major

150 paelles han participat, aquest diumenge 3 de juliol, a l'arrossada de Festa Major

La paella 'Pedro Martínez' ha guanyat el 36è Concurs d'Arrossos de Festa Major, celebrat aquest diumenge, 3 de juliol. La cita, que enguany estrenava ubicació i abandonava la plaça Barcelona per traslladar-se a la rambla del Celler, ha comptat amb un total de 150 paelles participants. 

Des de primera hora del matí, els participants han fet acte de presència a la rambla del Celler per anar recollint el material i organitzant el foc, les taules i cadires. Ja al migdia, s'ha pogut veure una rambla del Celler plena de gom a gom per celebrar aquest concurs, que cada vegada guanya més adeptes entre els joves i ja és considerat un dels actes estrella de la Festa Major

El canvi d'ubicació ha estat considerat "tot un èxit" per gran part dels assistents. D'aquesta manera, el participant Jordi Gomar ha destacat al TOT que "tot té els seus pros i contres. És cert que la plaça de Barcelona era un lloc emblemàtic i amb encant, però aquí tenim molt espai i s'està molt a gust".

Paraules similars deia la participant d'una altra paella Ona Costas "està molt bé el canvi. Hem estat molt a gust i sembla que encara siguem més gent. La sensació de tenir espai és el més important. Ho han encertat, la veritat". 

Mireu les millors imatges del Concurs d'Arrossos. 

El grup de la paella guanyadora 'Pedro Martínez' FOTO: Artur Ribera

El TOT amb la Festa Major

L'equip del TOT ha participat al concurs i ha quedat en sisena posició FOTO: Redacció

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

La rambla del Celler s'ha omplert de santcugatencs FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem