Les millors fotografies del dissabte de Festa Major

Els fotògrafs del TOT han recorregut els carrers de Sant Cugat per captar els millors moments

Aquest dissabte, 2 de juliol, de Festa Major arribava carregat d'activitats. La Botiga al Carrer, el Holi Festival, diversos tornejos esportius, activitats infantils, correfoc, entre d'altres són algunes de les cites que omplien carrers i places de la ciutat.

Per això mateix, els fotògrafs del TOT, Artur Ribera, Haidy Blanch i Lali Álvarez, recorrien tots els carrers de la ciutat per capturar, amb els seus objectius, els millors moments de la jornada.

Mireu les millors imatges del Holi Festival.

Mireu les millors imatges del Correfoc.

Mireu les millors imatges de dissabte de Festa Major. 

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins aquest diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem