El Seguici Nocturn encén la tradició la primera nit de Festa Major

Les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat mostraran el seu saber fer aquest 28 de juny

La Festa Major de Sant Cugat viurà un dels moments més àlgids la nit d'aquest dimarts, 28 de juny, primer dia de Festa Major. Serà quan les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat protagonitzin el Seguici Nocturn, a partir de les 1.30 h, a la plaça d'Octavià.

Diables, geganters, caparrots i capgrossos, bastoners i castellers, entre d'altres, dansaran al ritme de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i les bases electròniques del productor Jahzzman Selecta.

Un Seguici Nocturn que arriba després del seguici d'inici, que se celebra el mateix dimarts a partir de les 19 hores, i abans del seguici de Sant Pere, que portarà els balladors del Paga-li, Joan fins a la plaça el dimecres, 29 de juny, a partir de les 17.30 hores.

Tot plegat, l'any en què els seguicis de Festa Major estrenen protocol, com es va aprovar en ple municipal el passat mes de maig.

Així es va viure el 2015

El TOT amb la Festa Major

Trobada percussionista de Festa Major  FOTO: Aida Sotelo

La Festa Major d'enguany donarà el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, Facebook, Twitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem