El TOT sortejarà dues nits d'hotel a la Botiga al Carrer

Durant la jornada de Festa Major de dissabte, el TOT sortejarà dues invitacions dobles per passar una nit al Gran Hotel La Florida

Un any més arriba la Botiga al Carrer de la Festa Major. La cita, impulsada per l'associació Sant Cugat Comerç, tindrà lloc el pròxim dissabte 2 de juliol entre les 9 del matí i les 21 de la nit a l'eix comercial del municipi. 

Com ja és tradició, el TOT estarà present durant tota la jornada amb un stand que se situarà al carrer de Valldoreix, davant l'escola bressol Magnòlia.

Entre tots els assistents a l'stand se sortejaran dues invitacions dobles per passar una nit al Gran Hotel La Florida, amb esmorzar inclòs i accés al spa del centre. Els guanyadors del sorteig es donaran a conèixer al mateix stand del TOT a les 20.00h del vespre. A més, tant al matí com a la tarda hi haurà animació infantil a càrrec de Femgresca

El TOT amb la Festa Major

Imatge de la Botiga al Carrer del 2015 FOTO: Aïda Sotelo

La Festa Major d'enguany donarà el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, Facebook, Twitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem