Els Gausacs estrenen escenari a Mira-sol amb castells de 7

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 4de7a, el 5de7 i el 3de7 amb la mirada posada en la Diada de la Colla del 25 de juliol

La Festa Major de Mira-sol ha acollit, un any més, l’actuació castellera. Aquest cop, però, el pati del Casal del barri s’ha estrenat com escenari de l’actuació. Els Castellers de Sant Cugat han descarregat enguany, en la cita de Mira-sol, el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, i el 3 de 7.

El 4de7a. FOTO: Lali Puig

Un actuació que ha deixat satisfets els caps de Colla, Biel Samsó i Àlex Castellarnau. En aquest sentit, Samsó ha apuntat que “veníem amb unes expectatives molt altes de colla, amb castells preparats; volíem portar el 4 de 8, però hem decidit que tècnicament no ens interessava fer-lo avui, i hem rebaixat el catxet”.

Una decisió que “ens omple d’orgull com a colla” ja que ha permès treballar altres aspectes dels castells de 7., explicava Samsó.

El 5de7. FOTO: Lali Puig

Per la seva banda, Castellarnau ha destacat que “hem vist que la colla està enxufada, respon i es mobilitza al juliol. Els assajos funcionen, i no passava res per no fer els castells que teníem previstos fa temps”.

El 3de7. FOTO: Lali Puig

De cara a la diada de dia 25, Castellarnau ha destacat que “falten quatre assajos per acabar de polir els castells que portarem a la Diada”. Samsó ha afegit “és una actuació important, actuem al costat de dues colles de gama extra, al Monestir, i volem portar el millor que tinguem preparat”.

Els Tirallongues de Manresa han acompanyat els Gausacs. FOTO: Lali Puig

En l’actuació de Mira-sol, els Gausacs han estat acompanyats dels Tirallongues de Manresa que han descarregat el 3 de 7, el 2 de 6 i el 4 de 7.

El pati del Casal de Mira-sol s'ha estrenat com escenari casteller. FOTO: Lali Puig
Més informació
 
Comentaris

Destaquem