La Festa Major de Mira-sol aconsegueix fomentar el Casal

L'organització ha fet un balanç positiu dels tres dies de festa al barri, que es tancaven diumenge, 12 de juliol, amb les havaneres

La Festa Major de Mira-sol, celebrada del 10 a 12 de juliol, ha finalitzat amb un balanç positiu pel que fa a participació i foment del Casal de Mira-sol, un dels objectius d'aquesta edició de la festa.

 

La primera festa organitzada per la Coordinadora d'Entitats ha valgut una “valoració molt positiva” per part de Carmela Fortuny, tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat. Fortuny “voldria destacar la gran feina que ha fet la coordinadora d'entitats, perquè realment ha estat la festa dels veïns i les veïnes, perquè en aquest sentit hem pogut tenir activitats per totes les edats i per a tots els gustos”.

Marta Pessarrodona pronunciava el pregó divendres. FOTO: Lali Puig

Una festa que va començar divendres 10 amb el pregó de Marta Pessarrodona. “Tot un luxe que Mira-sol, els veïns i les veïnes li puguin retornar d'alguna manera tot el que està aportant a Mira-sol, a Sant Cugat i a Catalunya”, destaca Fortuny.

Foment del Casal

Els Gausacs actuaven per primer cop al pati del Casal. FOTO: Lali Puig

Carlota Vallès, tècnica de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha volgut destacar l'encert de situar el Casal de Mira-sol com a centre de la Festa Major. “Hem volgut potenciar el Casal instal·lant un escenari gran aquí al patí, que és una novetat respecte anys anteriors, perquè hem pensat que havíem de potenciar-lo. Per primera vegada hem tingut castellers al pati del casal, que és un espai idoni, per exemple”, explica Vallès.

 

En aquest sentit, Fortuny afegeix que “un dels objectius de la Festa Major és que el casal no fos sols per Festa Major, sinó que tingui una continuïtat en el dia a dia del barri”. En aquest sentit, remarca que “fent que fos el centre neuràlgic de la festa ha fet que veïns i veïnes que el veuen distant, se'l facin seu”.

 

Mireu les imatges que ha deixat la Festa Major de Mira-sol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem