Els polítics guanyen el desè Trofeu Alguna Pregunta Menys? de Festa Major

Els polítics han estat superiors als periodistes, a qui han derrotat per 8 gols a 3

Els polítics s'han adjudicat el Trofeu Alguna Pregunta Menys? de futbol 7, que des de fa deu anys enfronta polítics i periodistes de Sant Cugat en un dels actes de la festa major del municipi. Els polítics s'han imposat (8-3) als periodistes aquest dijous, 25 de juny, a la ZEM Jaume Tubau.

Els polítics han estat superiors en les dues parts de l'encontre. La primera meitat ha acabat amb un 4 a 2. Els gols dels polítics els han fet Carlos Morata (Joventuts de Ciutadants), Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat, i Jordi Puigneró (CiU). Els dos gols dels periodistes els ha fet Dani Martí, de Televisió Sant Cugat.

En el segon temps, Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans, que per primera vegada jugava aquest torneig, ha anotat dos gols en els dos primers minuts de la represa i ha col·locat el marcador amb un 6-2 difícil de remuntar. Els dos últims gols dels polítics els han fet Damià Calvet i Jordi Puigneró, mentre que l'únic gol dels periodistes al segon temps l'ha transformat Dani Martí.

Sis victòries de deu partits pels polítics

De les deu edicions jugades fins al moment, els polítics n'han guanyat 6 (2005, 2006, 2010, 2011, 2012 i 2015), mentre que els periodistes n'han guanyat 4 (2007, 2008, 2009 i 2013).

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem